tiistai 21. lokakuuta 2014

003: Paljon kaikkea ;).

Tännän aamulla heräsäin ehkä 7-8 aikaan, 10 aikaan lähdin hoitamaan Milan, sitten tein äidillä sanatupaan Milalle tilaa, sitten söin ruuan (kaikkia kiinnostaa!). Ruuan jälkeen sitten alkoi se ''kiinnostava osa'' , eli lähdimme kaupungille. Äitini jätti minut ja siskoni lähelle PetStorea ja siellä kävimme ensin. Sieltä mukaan tarttui porkkana lelu ja herkkujäätelötötterö. Sitten suuntasimme kohti Lillin eläinkauppaa ja Punnistse ja säästää, mutta kappas kummaa, en löytänyt Kotkan Punnitse ja säästää, eli joko se on niin uusi, ettei näy netissä, tai sitten ei ole avattu vielä. Lillin eläinkaupasta ostin vain yksiä herkkutikkuja, vaikka himoitsin vaikka ja mitä leluja (pitää palata joku päivä!). Sitten menimme Pasaatiin ja siellä ensiksi kävimme Clas ohlsonissa ostamasa laatikoita Milan tavaroille, sitten kävimme Eurokankaassa kuolaamassa (tai siis minä menin ja Sara seurasi), sitten äitini tuli juuri sopivasti paikalla, niin esittelin hänelle paria kangasta, no, hän päätti ostaa ne minulle synttärilahjaksi (synttärin ovat 26.10). Eivät ollet kankaat kyllä halvimmasta päästä, yhteensä 3m. karvakangasta 60€, hintaa nosti kilohinnalla varustettu kangas, kilohintaiset kun on **lvetin kalliita.Saatte joku päivä nähdä, mitä niistä teen :D).

Ostoksia.

Sitten kauppareissun jälkeen aloitettiin Milan muuttaminen, enisin lasti tavaroita, sitten loput tavaroista ja Mila. Häkkiä kasaillessa Mila odotti kantokopassa. Häkin kasauksen jälkeen aitoin Milan aluksi alas, mutta siirsin sitten ylös... Laitoin kaikki tavarat paikoilleen Milan ihmetellessä. Mutta nyt tuli eteen kysymys: Miten opetan Milan käyttämään kerrosten välistä ramppia? Mutta antaa kuvien puhua puolestaan.

Kokonaisuus.

Yläkerta.

Alakerta sisältä.

Alakerta ulkoa.

Tänään myös aamulla satoi lunta (ja pitkin päivää vähän lisää). Ei sitä paljoa ollut, mutta innostuneeksi teki ^_^. Joten menin ulos kameran kanssa, ja tässä vähän kuvamateriaalia:
Sitten vielä mainostan arvontaa:
2 kommenttia: