keskiviikko 31. joulukuuta 2014

024: Voden 2014 joululahjat (vähän myöhässä).

Tämän postauksen piti tulla jo akaa sitten, mutta parempi möhään, kun ei miloinkaan, eikö totta? Postauksessa lemikit kertovat itse, mitä saivat lahjaksi. Ja kerron tässä siis, miten luultavammin lemmikit oikeasti kertoisivat tämän, Milalle minä siis olen ''mamma/äiti'', mutta Lyytille minun äitini on ''mamma/äiti''.

Mila
Sain lahjaksi mammalta (eli Tytiltä) ison pussin nameja ja kulkuslelun, ne namit on super kivoja. ja voisin syödä niitä aivan koko ajan, mutta mamma ei anna. Mamman ädiltä sain pehmoisen pedin, jolla tykkään pötkötellä :3.

Lyyti
Sain lahjaksi Tytiltä joulu-luita, jotka maistuu normaaleja paremmalle. Äidiltä (Tytin äidiltä) sain ison pussin erilaisia herkkuja.Brändi
Sain ihmisiltäni lahjaksi nipun herkku kuusen oksia (nam!), kuivaa ruisleipää ja hepannameja, kullä nyt kelpaa herkutella Twilight ja Raita
Saimme lahjaksi paketin kalanruokaa, joka on herkkua ja sitten saimme seepiansuomuja, joita tarvitsemme pitääksemme kuoremme hyvässä kunnossa.


Entä mitä minä sain? No... Perus juttujen, kuten vatteiden, herkkujen ja rahna & lahjakorttien lisäksi sain jonkin verran myös ''erikoisempia'' juttuja, mutta tässä suosikkini:
-Videokamera, jonka sain siskon ja siskopuolien kanssa yheiseksi.
- Tabletti (samsung galaxy tab 3), jonka sain yhteisesti pikkusiskoni kanssa.
- 500 palan hevospalapeli.
-Äänimeisseli-taskulamppu (kukaan tuskin tietää, mikä on äänimeisseli, niin se on sarjasta Doctor Who Tohtorin työkalu, joka siis näyttää tältä, miten en ole mutten hehkuttanyt tänne blogiin yhtään Doctor Who:ta! Mahtava sarja <3).

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti