perjantai 23. tammikuuta 2015

031: Ostoksia (+yllätys)

Kävin ostoksilla eilen ja toissapivänä pitkin Kotkaa (ja nyt olenkin käynyt viidessä eläinkaupassa). Nyt olen oikein tyytyväinen ostoksiini, joskin pari lelua olisin halunnut ostaa lisää. Tein ainakin omasta mielestä kivoja löytöjä. Ostoksiin käytin 30-45€. Lopussa vielä erikoisempi ostos.

Keskiviikon ostokset:

Roikkuva puupalikka lelu, jonka laitoinkin jo Milalle (Lillin eläinkauppa)

Tämmöinen lelu (Pet Store)

Megaihana roikkuva lelu, joka esittää tammen oksaa (Faunatar)

Superhihanan värinen kantoboksi (Musti ja mirri)

Oranssi ruokakippo (Pet Store)

Ihanan väriset H-valjaat (Faunatar)

Marjan makuisia herkkuja (Lillin eläinkauppa)

Torstain ostokset:

Punainen vesi-/ruokakippo (K-Citymarket)

Crispy pellets-ruokaa, tätä päätin ostaa lisäksi oxbowille, näitä kahta sekoitan, ja joskus muitakin laadukkaita ruokia (Paratiisikala)

Sitten kaupanpäälle sain maistiaispussin tämmöisiä herkkuja:

 Sitten, ostos, josta itsekkin yllätyin, ostin pussin Festival-ruokaa! (Fesvalhan ei ole tunnetusti sitä parasta ruokaa) (K-Citymarket)

Tiskiharja kuppienpesua varten (K-Citymarket) 

Sitten se erikoisempi ostos!:
Elikkäs minä ostin uuden kanin! Olen jo pitkään halunnut toisen kanin, ja semmoista etsinyt, vaikka ja mistä, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Nyt kuitenkin vihdoin löytyin. Tämä vallan ihana tyttönen sai nimekseen Clara. Claran takia ostin Festivalin, sitä kun se on tottunut syömään kasvattajallaan. Myös suurin osa tavaroista meni Claralle. Clarasta on vielä tulossa ihan erillinen postaus ja videota. Tyttöselle teen luonnollisesti oman sivun, heti kunhan ensin tutustun siihen paremmin.
Tervetuloa perheeseen Clara!

2 kommenttia: