maanantai 23. helmikuuta 2015

040: 10 parasta blogia.

Keräsin kasaan 10 omasta mielestäni parasta blogia. Mihinkään järjestykseen en niitä osannut laittaa, liian vaikeaa. Luen yli 50 bligia (joista vain yksi ei ole eläinblogi), joten jos blogisi ei tässä listassa ollut, ei se tarkoita, ettenkö pitäisi blogistasi!

Little more sonic blog

Alkuun blogi, josta varmaan kukaan teistä ei edes tiennyt. Little more sonic blog on suomen tällä hetkellä ainoa suhteellisen aktiivinen Doctor Who blogi! Suurinta osaa teistä tämä blogi ei varmastikkaan kiinnosta, mutta itsellä on suurta kiinnostusta tätä kohtaan. Fic:it  ja muut tekstit ovat todella kiinnostuneita, ja olen aina innoissani uuden postauksen tultua. Blogi kuitenkin saisi olla aktiivisempi, ja tekstien laatu on vähentynyt vuoden aikana. Vuosi sitten blogi olikin paremmassa janassa, ja tykkään välillä lueskella myös niitä vanhempia tekstejä sieltä. Myös Fic:ien pituus ja laatu on kärsiny huimasti. Kaikesta huolimatta tämä on yksi suosikkiblogeistani. Piste.


Waldgeistory

Luen monia hevosblogeja, mutta tämä on ainoa, joka on iskenyt kunnolla. Tekstit käsittelevät laajasti eri asioita ja teksti sekä kuvat ovat laadukkaita. Banneri on mielestäni aivan ihana. Wallukin on niin söpö. En ole varma, mistä se johtuu, että pidän nimenomaan tästä blogista, mutta niin minä vain pidän! Tästä blogista en nyt keksi moittimista, kun en tätä ole kovin pitkään seurannut (paitsi, että edellinen, hyvin vähän aikaa ollut banneri, ei ollut minun mieleeni).


Elämää Töpöhäntien kanssa

Tätä blogia olen seurannut aina niin pitkään kuin olen omistanut kanin. Kanit ovat suloisia, ja ihailen porukan hyppytaitoja. Minusta oli myös todella kiva seurailla poikasten kasvua tässä vähän aikaa sitten (joskin, se vain pahensi hirveää poikaskuumettani). Banneri on hieno. Tekstit selkeitä ja kuvat suhteellisen hyvälaatuisia. Ei mitään erityisempää moittimista.

Luppaunelmia.

Tämä blogi on minule hyvin uusi tuttavuus, mutta olen jo tykästynyt siihen. Pidän bannerista, kovasti, en vain tiedä, mikä siinä oikein iskee minuun niin hirveästi... Jostain syystä pidän myös kirjoitustyylistä. Kuvat on laadukkaita. Onmppu ja Lilli ovat valloittavat lupat. Samalla, kun kirjoitustyyli on mielestäni kiva, siinä myös jokin häiritse minua, mutta se ei ole kirjoittajan vika, en edes tiedä, mukä siinä häiritsee.

Pupunpaja

Pupunpajasta ei voi olla pitämättä. Pinja on suloinen, eikä kuvissa tai tekstissä ole moitittavaa. Lisäksi omistajan askarteluja, rakenteluja ja käsitöitä on mukava katsella. Lisäksi pupunpajan valjaita on pakko himoita. Ainoa moittimisen aihe on banneri, joka ei oikein iske, vaikka varmasti vaivalla on tehty.


Vautihirmut

Vauhtihirmut-blogissa vaikuttaa olevan melkein kaikki hyvin. Ulkoasu on mahtava, kanit söpöjä, teksti on mielestäni varmaan parasta (toki, muut voivat olla eri mieltä, mutta minusta teksti on todella mukavaa lukea). Kuvien laatu on hyvin vaihtelevaa, mytta kyllä niistä aina selvää saa. Suvi vaikutaa todella mukavalta ihmiseltä, johon joskus haluaisin tutustua.
Nöpönenulit

Nöpönenulit-blogissa on laadukkaat kuvat ja tekstit, suloiset kanit ja mukavan pituiset postaukset. Blogista en keksi mitään "erikoisempaa" sanottavaa, mutten mitään moittimistakaan

Bunny life!

Tämä on jaetulla sialla Jump by jump:in kanssa suosikkibloginani. Banneri on hieno, mutta yksinkertainen. Tekstit ovat kivoja lukea, ja postaukset sopivan pituisia. Kuvat ovat laadukkaita, joskin hämärällä otetut kuvat ovat välillä aika hämärähköjä. Myös tässä blogissa on päässyt seuraamaan poikasten kasvua (ja poikaskuume kasvaa). Kanit ovat hyviä hyppimään, ja niiden hyppyjä ihailen suuresti (itsellä kun ei ole hyppykania, jonka kanssa käydä kisoissa, mutta ei se haittaa...).

Jump by jump

Kuten mainitsin jo aiemmin, on tämä toinensuosikki blogeistani. Tekstit jakuvat ovat kivoja ja videoita tulee mukavan usein. Bannerion hieno, joskin olisin kaivannut talvisempaa mallia talvella... Lisäksi täälläkin on hyppykaneja + valloittava Naomi.

Kolme niin erilaista persoonaa

Kyllä tähän listaan yksi koirablogikin pääsi! Tämän blogin ulkoasu on vain totaalisen mahtava. Teksti on ihan mukavaa ja asiat kivoja. Syy siihen, miksi tämä blogi nousee muiden koirablogien ylitse, on kuvat (ja se upea ulkka), jotka todella ovat upeita ja hyvälaatuisia, niissä todella on tuo hetki melkein käsin kosketeltavissa. Teksti ei aina ole tyyliltään minun mieleeni, mutta kuvat kyllä aina korjaa kaiken.

Mitäs pidette tästä postauksesta, ja löysitkö lukulistallesi jonkin uuden blogin? Entäs, millaisia postauksia haluaisitte lukea? Laittakaa myös videoideoita tulemaan!

4 kommenttia: