lauantai 7. maaliskuuta 2015

042: Kanihuoneen esittely kuvina.

Kaikkia varmaan on mietittänyt, miten kanit asuvat meillä Claran tulon jälkeen. Kanithan ovat taas asuneet melkein kuun Pupuhoneeksi ristityssä tilassa. Kanithan eivät tule vielä toimeen, joten Mila asuu omassa kaksikerroksisessa häkissään, ja Clara asuu tositaiseksi tehdashäkissä, isoimmassa mitä kaupasta saa, eli 140cm x 70cm. Tosin, jos tytöt eivät ala tulla toimeen rakennan Clarankin häkkiin toisen kerroksen (jonka tekisin pienestä 50cm. x 100cm. tehdashäkistä. Mutta toivotaan että joskus tulevat toimeen vielä. Jos tytö muuttavat yhteen, tulee Milan häkkiin kolmas kerros.

Pupuhuoneen ovi näyttää tältä (huomatkaa kyltin kielioppivirhe, se häiritsee ainain minua, pitänee tehdä uusi)

Milan häkki on edellleen se sama kaksikerroksinen (HUOM! kuva on tosi vanha, nykyään Milan häkii on toisella puolella huonetta!)

Milan häkin yläkerta, muuten suunnileen samanlainen, kuin esittelyvideossa, mutta pahvilaatikko oli tullut tiensä päähän, joten sen paikan otti kantoboxi, jonka sisllä on pavia kaiveluun.

Tuossahan oli yhdessä vaiheessa se roikkuva puupalikkalelu, mutta vaihdoin sen Claran häkkiin...

Vesi- ja ruokakupit edelleen omalla paikallaan.

Alakerta edelleen tylsä ja pyhitetty rallitteluun.


Tui tui.

Claran häkki on hyvin värikäs. Alavasemmalla Wc-laatikko ja säälittävän pieni heinäteline. Claralla on myös virikkeitä yhtä paljon, kuin Milalla (siellä se puupalikkalelukin on). Tasolla Claralla on juomakuppi, Claran ruokakuppi on yleensä tuolla kekellä reunassa, roikkuvan vihreän vieressä.Milan häkin päällä on keltainen muovikori, jossa pidän/kuljetan heinää.

Kanihuone takaovelta päin (ovesta pääsee katokseen, jossa pidän heiniä ja vessapellettejä sekä oksia ja mm. tuuletan vilttejä).


Claran häkin vieressä on muutama kotilolaatikko ja rikkalapio & harja, jonne mukavasti tippuu kaikki heinä, joka päätyy häkin ulkopuolelle.

Milan häkin vieressä toinen kotilotorni.

Toiselta ovelta...

Sitten on vielä tämmönen, voisin vaikka esitellä tämän huomenna, mitä sanotte?

Olen luultavasti tulossa PetExpoon! Jos tulen, tulen vain lauantaina. En ole vielä varma, ottaisinko kanit mukaan, vai tulisinko vain itsekseni... Kumpa kanit osaisi sanoa, haluavatko ne mukaan, vai eivät.

2 kommenttia:

  1. Ihana laatu kuvilla! onneksi saan itsekkin Järkkärin kesällä vaikka onhan toi nykynenkin ihan hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. On se kyllä kiva, kun saa järkkärin :).

      Poista