sunnuntai 31. toukokuuta 2015

060: Cleo 6kk, mitä elämä on tuova tulevaan?

Nyt on kesäloma alkanut ja postaustahti kiihtyy! Eilen jaettiin todistukset ja ka. oli 9.3 ei yhtään paha... Nyt vietetään hyvin ansaittua kesälomaa!
Eilenhän Cleo rakas täytti ne kriittiset 6 kk. Tämä ikä määrää hyvin paljon kanin iässä, mutta etenkin tämän kanin. Kerronkin nyt teille tulevaisuuden suunnitelmista.
1. On ollut ihan alusta asti (siis siintä saakka, kun tiesin Cleon olevan poika) selvää, että Cleo kastroidaan täytettyään 6 kk. Ensikuun puoliltavälin Cleolle varataan ell. aika kastraatiota varten.
2. Varoajan pupuset asuvat tietty vielä erillään, saavat kuitenkin nuuskia yms. ja muuten viettää normaalia elämää.
3. Varoajan jälkeen katsotaan, alkaako Cleo astumaan Milaa kovinkin pahasti/alkaako kanit tappelemaan, tarvittaessa otetaan aijemmin suoritettu totutus prosessi uudelleen. Uskon kuitenkin, että kaikki menee hyvin.
4. Kanien on tarkoitus muuttaa yhteen asumaan siihen kaksikerroksiseen, missä Cleo parhaillaan majailee, siihen rakennetaan mahdolliseti kolmas kerros, mutta en ole varma, onko siinä järkeä, koska kun kanit asuvat yhdessä, voin pitää molempia päivät vapaana kanihuoneessa.
5. Tehdaahäkki jää tyhjilleen ja siirretään varastoon. Kanit elää mukavaa elämää nauttien kesäpäivistä, jos kaikki menee hyvin, niin tässä tilanteessa ollaan heinäkuun puolessavälissä :3.

2 kommenttia: