perjantai 5. kesäkuuta 2015

061: Pieni ihme!

Tänään piti tulla postaamaan jostain ihan muusta (minulla on vino pino ostoksia esittelemättä), mutta ilmoitetaan nyt ne tärkeämmät ensin ♡.
Viimeyönä Mila synnytti yhden, terveen ja eloisan poikasen! ♡♡. Väriltään se näyttäisi olevan mustaviittakuvio, kuten isänsä. Olin olettanut, ettei Mila olisikaan tiineenä, mutta toisin kävi ☆♡. En hirveästi koskenut pieneen tai pesään, mutta tarkistin poikasen voinnin ja oliko pesässä kuolleita. Tämä ihanuus oli kuitenkin ainoa. Olen niin onnellinen ♡☆♡. Milasta ei nähnyt tiineyttä yhtään, luulin keväisen rimpuilun yms. johtuvan tiineydestä, mutta kun käytös loppui kevään myötä, laitettiin se kevään piikkiin (jotahan se olikin). Mila ei lihonut yms, joka johtui luultavamminkin siintä, että poikasia oli yksi ainokainen. Kuten sanoin, on se hyvin eloisa, lisäksi se on aika pullukassa kunnossa, joka on tietenkin erittäin hyvä juttu. Tämä tietenkin pistää uusiksi kanien yhdistämis suunnitelmaa vähän, mutta Cleon kastraatiota ei viivytetä. Nyt Mila alkaa saamaan sitä ruokavaliota, mikä on sovelias emolle. Mila tulee olemaan varmasti hyvä emo ♡☆.

Anteeksi puhelinkuvat, en viitsinyt vielä mennä häirisemään Milaa järkkärillä...

2 kommenttia:

  1. Suloisuus!<<3 Ajattelitko pitää itselläsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko pupuperhe kiittää :3. Itselleni tämä jää, jos on tyttö ja jos äiti antaa, muussa tapauksessa tälle on iseampikin kotiehdokas tuttavapiirissä c:

      Poista