sunnuntai 31. tammikuuta 2016

#66 Uusi alku

Moi kaikki! Sori, että mun postaustauko venyikin näin pikäkisi! Nyt kuitenkin mun elämäntilanne, etenkin lemmikki (pääasasssa kanipuolelta) on rauhoitunut, ajatelin taas alkaa blogaamaan (ja tekemään joitakin videoitakin)!

Noita sanoja olen yrittänyt sada blogitekstiin jo useamman kuukauden, mutta en koskaan ole saannut aikaiseseksi tehtyä tätä postausta. Niin siinä kävi, puoli vuotta postaamatta. Ihan hirvittää, hui! Blogin nimi ja ulkoasukin muutui tässä välissä. Toivottavasti nyt inspis bloggaamiseen pysyy edes jonkinaikaa!

Mitä siten tapahtui?
No, ensinäkin oli inspiraationpuutetta, elokuun pulivälissä aloitin 9. luokan ja kesti saada itselle aikaa ja rytmi elämiseen. Lyytille ja Brändille kuuluu ihan hyvää, Lyyti tosin on niin vanha, että siltä alkaa lähteä niin näkö, kulo, kuin järkikin. Brändin elämässä ei mitään suurempaa ole tapahtunut. Kanipuolen asiast taas ovat olleet aikalailla toista laitaa. Cleo ikävä kyllä karkasi häkistään Milan ulkoillessa ja meille syntyi toinen poikue syksyllä, aikamoinen huono tuuri, etten sanoisi (ja aikamoinen taidonnäyte Cleolta niin hyppäämisessä, kuin ahtaaseen paikkaan änkemisestä). Tähän poikueeseen synttyi 8 poikasta, joista 2 menehtyi hyvin nuorena. Kaikki poikaset tästä poikueesta myytiin hyviin koteihin ja pari pääsi jopa jatkamaan sukulinjaa kasvattajalle. Myös Milan ensimmäinen poikanen, Primiksi nimetty naaraas myytiin, tosin vastoin minun tahtoani. Se oli mulle tosi kova paikka ja onneksi ystäväni Veera oli meillä silloin, etten täysin sortunut. Mulla on ihan hirveä ikävä tyttöä. Nyt minulla on siis enää 2 kania, Mila ja Cleo. Syyslomalla Cleo kastroitiin ja nyt se asuu Milan kanssa kanihuoneessa kahdestaan. Ostin myös syksyn alussa oman konen, joten ehkä se autaisi vähän postauksien tulemista (saa nähdä).

Tästä eteenpäin pyrin postaamaan vähintään kerta viikkoon, niin kuin ennenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti