lauantai 6. helmikuuta 2016

#67 Kuvapainotteinen ukoilupostaus.

Maanantaina (1.2) suunnattiin kanien kanssa pihalle liikkumaan. Pääsin aikaisin koulusta ja kun pääsin kotiin, nappasin kanin ja kameran kainaloon ja suuntasin suoraan ulos. Sää oli tosi kiva, edellisenä päivänä oli olut lämpöasteita, joten lumi oli muutamasta kohtaa sulanut, muta nyt oli pikkupakasta, eikä ollut märkää. Aurinko paistoi ja kaikki nauttivat ulkoilusta. Pidin siis molempia kaneja vapaana ja ulkoiltin n. 20 minuuttia/kani.

Ensin vuorossa oli Mila. Mila oli etenkin alkuun normaalia jännittyneempi, eikä liikkunut paljoa. Siirryttiin sitten vähän suojaisammalle paikalle talon vieren, josta se uskalsi lähteä vähän enemmän liikkeelle, mutta oli vieläkin hieman jännittynyt johtuisiko kenties lumesta, tai siitä, ettei olla ulkoiltu vähään aikaan kehon sään takia. 


 Milalla on oikein tuuhea talviturkki ja se näyttää puolta isommalta, kuin on :D


Tässä on sulaa maata, mä jään tähän!
 Kuvat on pääasiassa nökötyskuvia, sillä kun kani liikkuu, on ihmisen katsottava ja liikuttava sen perään.
 Siten oli Cleon vuoro. Poika riemastui päästessään pihalle, vaikka alkuun vähän jännitti. Alkuun minä jännitin, miten pojan kanssa menisi vapaana, koska en Cleoa ole hirveämmin vapaana ennen pitänyt (pari kertaa), mutta Klemmari oli oikein mallikkaasti, eikä mitään ongelmia ollut. Oli ihana katsoa, kun Cleo rallitteli pitkin pihaa ja nautti vapaudestaan c:

Minne sen kanin kaula katosi.


Luoja anna porkkanoiden sataa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti